top of page

Merken portfolio

Laat u inspireren

KFF-LOGO-300x115px.png

Het in 1986 opgerichte Duitse KFF maakt design meubelen door klassiek met modern te combineren wat een tijdloze uitstraling oplevert. Wie KFF zegt, zegt kwaliteit! Hoogwaardige afwerking, duurzame materialen gecombineerd met een geraffineerd design. 

ARVA Light

KFF streeft ernaar om design, comfort en kwaliteit ten allen tijden te waarborgen KFF levert stoelen en fauteuils voor de Kantoor- en Projectinrichtingen, Hotels, Restaurants, Vergader- en Congres Centra,​.

 

De producten van Cuero Design zijn van zo'n hoge kwaliteit en tijdloos dat de exclusieve designerstukken kunnen worden geërfd.

 

De Butterfly Chair is een van de meest iconische ontwerpen ter wereld.

 

Dankzij de harmonieuze ronde randen en het ruime karakter past het ontwerp in elke stijl van interieurdecoratie.

WhatsApp Image 2022-05-07 at 3.25.35 PM.jpg
CUERO_logotype_no_slogan_black.png

Natuur ontmoet kunst Cuero Design stelt nieuwe normen - in deze snel veranderende tijden worden meubels generaties lang ontwikkeld en geproduceerd in Europa. Meubels werden vroeger van generatie op generatie doorgegeven.

Pampa Mariposa Montana Black Frame-02.jpg
4E7FD31C-BCC7-4B52-B736-E1BF7F58C9A4.jpeg
KULA_logo.png

KULA heeft geluidsabsorberende en diffusiekwaliteiten om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. De KULA akoestiek bollen zijn ontworpen met gevoel voor design, en esthetiek met behoud van de technische akoestiek doelstellingen. KULA is een halve bol met akoestisch materiaal gevuld met buitenste laag van IJslands schapenwol

LANDCEILING-VIEW2ok.jpeg

ZeroWatse Akoestiek oplossingen 

KULA is gecertificeerd door de geluidstest laboratoria en behaalt een klas A- Classificatie volgens de internationale prestatienorm. EN ISO 11654. 1997​.

Naast de standaard producten is KULA ook de partners voor alle custom made akoestiek oplossingen 

bottom of page