Merken portfolio

Laat u inspireren

KFF-LOGO-300x115px.png
Logo Moving 2017-01.png
KULA_logo.png
POLFLEX_G.png
KFF NEST PURE (2).jpg
KFF-LOGO-300x115px.png

Het in 1986 opgerichte Duitse KFF maakt designmeubels door klassiek met modern te combineren, wat een tijdloze uitstraling

oplevert. Een jaar na oprichting, bracht KFF zijn bekendste model uit: de SINUS-stoel. Deze stoel werd een design klassieker 

en is tot nu toe meer dan 250.000 keer verkocht.

 

KFF levert stoelen en fauteuils voor kantoor- en projectinrichtingen, hotels, restaurants, vergader- en congrescentra.

Milieu_D-LIGHT_thek_kuf_oa_pol (3).JPG
KULA_logo_white.png

KULA heeft geluidsabsorberende en diffusiekwaliteiten om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. De KULA akoestiek bollen zijn ontworpen met gevoel voor design, en esthetiek met behoud van de technische akoestiek doelstellingen. KULA is een halve bol met akoestisch materiaal gevuld met buitenste laag van IJslands schapenwol. De specifieke kenmerken van het IJslands schapenwol, versterken de akoestische waarde.

IMG_2964.JPG

akoestiek oplossingen 

KULA is gecertificeerd door de geluidstest laboratoria en behaalt een klas A- Classificatie volgens de internationale prestatienorm. EN ISO 11654. 1997​. 

ZERO WASTE

 

 OPENING HOURS

MONDAY - FRIDAY 11:00 - 18:30 SATURDAY 11:00 - 17:00

SUNDAY 12:30 - 16:30 

Moving_Alia.jpg
LR Logo Moving 2017-02.jpg

Sinds 1980 produceert en distribueert Moving Srl kantoor-, project- en wachtstoelen. Elke stoel is 100% "made in moving" en alle onderdelen worden volledig in eigen huis getekend, ontworpen en gemaakt.
De investering van Moving in onderzoek, technologie en materialen hebben geleid tot de realisatie van producten met hoge prestaties, hoge functionaliteit en design.

 

Ergonomie, comfort en respect voor het milieu zijn onze richtlijnen en doelen tijdens het hele productieproces

Flexa_Moving_06.jpg

Polflex biedt u een exclusieve en luxueuze collectie van accessoires voor meubilering, gemaakt met behulp van de beste hoogwaardige materialen zoals leer, marmer, hout, glas, roestvrij staal en aluminium.

POL_397 - 503 PARIS.jpg
HMA_polflex_1x1 meter.jpg

Polflex: een traditie van kwaliteit sinds 1938. Het resultaat van jaren ervaring, ontwikkeld over drie generaties.

Functionaliteit en elegantie. Kwaliteit en stijl. Polflex producten zijn voorzien van innovatieve en unieke content gecombineerd met strakke, eenvoudige lijnen. Ze voldoen aan de hedendaagse behoeften voor werk en ontspanning in een comfortabele en gastvrije omgeving, voor het ontvangen van gasten, het denken en het coördineren.