Merken portfolio

Laat u inspireren

MILIEU_GAIA_chr_4F_mA_pol_MAVERICK_tab_3b_KFF.jpg
KFF-LOGO-300x115px.png

Het in 1986 opgerichte Duitse KFF maakt design meubelen door klassiek met modern te combineren wat een tijdloze uitstraling oplevert. Wie KFF zegt, zegt kwaliteit! Hoogwaardige afwerking, duurzame materialen gecombineerd met een geraffineerd design. 

KFF Objekt contract Villa Medici-MAVERICK PLUS.01.jpg

KFF streeft ernaar om design, comfort en kwaliteit ten allen tijden te waarborgen KFF levert stoelen en fauteuils voor de Kantoor- en Projectinrichtingen, Hotels, Restaurants, Vergader- en Congres Centra,​.

 

De producten van Cuero Design zijn van zo'n hoge kwaliteit en tijdloos dat de exclusieve designerstukken kunnen worden geërfd.

 

De Butterfly Chair is een van de meest iconische ontwerpen ter wereld.

 

Dankzij de harmonieuze ronde randen en het ruime karakter past het ontwerp in elke stijl van interieurdecoratie.

CUERO_logotype_no_slogan_black.png

Natuur ontmoet kunst Cuero Design stelt nieuwe normen - in deze snel veranderende tijden worden meubels generaties lang ontwikkeld en geproduceerd in Europa. Meubels werden vroeger van generatie op generatie doorgegeven.

cuero-iceland-mariposa-fiilis-340x340.jpeg
Unknown.jpeg
KULA_logo.png

KULA heeft geluidsabsorberende en diffusiekwaliteiten om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. De KULA akoestiek bollen zijn ontworpen met gevoel voor design, en esthetiek met behoud van de technische akoestiek doelstellingen. KULA is een halve bol met akoestisch materiaal gevuld met buitenste laag van IJslands schapenwol

IMG_2964.JPG

ZeroWatse Akoestiek oplossingen 

KULA is gecertificeerd door de geluidstest laboratoria en behaalt een klas A- Classificatie volgens de internationale prestatienorm. EN ISO 11654. 1997​.

Naast de standaard producten is KULA ook de partners voor alle custom made akoestiek oplossingen