Merken portfolio

Laat u inspireren

MILIEU_GAIA_chr_4F_mA_pol_MAVERICK_tab_3b_KFF.jpg
KFF-LOGO-300x115px.png

Het in 1986 opgerichte Duitse KFF maakt design meubelen door klassiek met modern te combineren wat een tijdloze uitstraling oplevert. Wie KFF zegt, zegt kwaliteit! Hoogwaardige afwerking, duurzame materialen gecombineerd met een geraffineerd design. 

KFF Objekt contract Villa Medici-MAVERICK PLUS.01.jpg

KFF streeft ernaar om design, comfort en kwaliteit ten allen tijden te waarborgen KFF levert stoelen en fauteuils voor de Kantoor- en Projectinrichtingen, Hotels, Restaurants, Vergader- en Congres Centra,​.

 

De producten van Cuero Design zijn van zo'n hoge kwaliteit en tijdloos dat de exclusieve designerstukken kunnen worden geërfd.

 

De Butterfly Chair is een van de meest iconische ontwerpen ter wereld.

 

Dankzij de harmonieuze ronde randen en het ruime karakter past het ontwerp in elke stijl van interieurdecoratie.

CUERO_logotype_no_slogan_black.png

Natuur ontmoet kunst Cuero Design stelt nieuwe normen - in deze snel veranderende tijden worden meubels generaties lang ontwikkeld en geproduceerd in Europa. Meubels werden vroeger van generatie op generatie doorgegeven.

cuero-iceland-mariposa-fiilis-340x340.jpeg
Unknown.jpeg
KULA_logo.png

KULA heeft geluidsabsorberende en diffusiekwaliteiten om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. De KULA akoestiek bollen zijn ontworpen met gevoel voor design, en esthetiek met behoud van de technische akoestiek doelstellingen. KULA is een halve bol met akoestisch materiaal gevuld met buitenste laag van IJslands schapenwol

IMG_2964.JPG

ZeroWatse Akoestiek oplossingen 

KULA is gecertificeerd door de geluidstest laboratoria en behaalt een klas A- Classificatie volgens de internationale prestatienorm. EN ISO 11654. 1997​.

Naast de standaard producten is KULA ook de partners voor alle custom made akoestiek oplossingen 


De investering van Moving in onderzoek, technologie en materialen hebben geleid tot de realisatie van producten met hoge prestaties, hoge functionaliteit en design.

 

Ergonomie, comfort en respect voor het milieu zijn onze richtlijnen en doelen tijdens het hele productieproces

Alia_showroom.jpg
Logo Moving 2017-01.png

Sinds 1980 produceert en distribueert Moving Srl kantoor-, project- en wachtstoelen. Elke stoel is 100% "made in moving" en alle onderdelen worden volledig in eigen huis getekend, ontworpen en gemaakt.

Ecochair_Moving_02.jpg
POLFLEX_G.png

Polflex: een traditie van kwaliteit sinds 1938. Het resultaat van jaren ervaring, ontwikkeld over drie generaties.

Functionaliteit en elegantie. Kwaliteit en stijl. Polflex producten zijn voorzien van innovatieve en unieke content gecombineerd met strakke, eenvoudige lijnen. 

Ze voldoen aan de hedendaagse behoeften voor werk en ontspanning in een comfortabele en gastvrije omgeving, voor het ontvangen van gasten, het denken en het coördineren.Polflex biedt u een exclusieve en luxueuze collectie van accessoires voor meubilering, gemaakt met behulp van de beste hoogwaardige materialen zoals leer, marmer, hout, glas, roestvrij staal en aluminium.